Interesse om ook dealer te zijn?

Daar de Dutch Vintage Toy Fair kleinschalig van opzet is, en de ruimte daarom beperkt, zijn we selectief met het uitkiezen van dealers. We willen namelijk een zo groot mogelijke verscheidenheid bieden zodat er voor elke verzamelaar iets te vinden is.
Toys uit de 70s, 80s en 90s moeten de boventoon voeren, en dat willen we ook graag terugzien bij de aanwezige dealers.
Let op, het maakt niet uit of je een bij de KvK geregistreerde handelaar bent, of een verzamelaar die zijn verzameling wilt uitdunnen, iedereen kan zich inschrijven.
Tafels zijn €50 (inc. btw) en 180×80 cm.

Zou jij ook graag als dealer aanwezig willen zijn op de Dutch Vintage Toy Fair?
Vul dan onderstaand formulier in. Uit alle inzendingen zullen wij een selectie maken om de Dutch Vintage Toy Fair te vullen. Het invullen en opsturen van dit formulier verplicht je tot niets, en is geen garantie tot deelname.
Dealers die wij uitnodigen ontvangen uiterlijk eind december van ons bericht.

Aan het invullen en opsturen van dit formulier kunnen geen rechten worden ontleend.

EDIT: Er zijn helaas geen tafels meer te boeken voor deze editie van de Dutch Vintage Toy Fair. Door een ongelooflijk groot aanbod van zowel handelaren als mede-verzamelaars hebben we zelfs een tweede ruimte geboekt, en deze is inmiddels ook vol.
We hebben een reservelijst, dus vul vooral het onderstaande formulier in als je wilt dat we je op deze lijst plaatsen. Natuurlijk kun je ook het formulier invullen als je interesse hebt om deel te nemen aan de volgende editie van de Dutch Vintage Toy Fair.